Nuca de cocos,care de asemenea este foarte bogata in antioxidanti si minerale ( se recomanda in cazul deshidratarii consumarea apei din nuca de cocos pentru ca ajuta organismul sa-si recapete echilibrul mineral);
Banana, are ca punct forte potasiul si magneziul (dar si vitamina b6 si vitamina c) care la fel ca si nuca de cocos sunt indicate atunci cand organismul se deshidrateaza.
Deci pe timp de vara cand deshidratarea e la loc de cinste(!) si caldura ne indeamna la ceva racoritor,putem alege acest amestec pentru a ne ajuta organismul sa treaca mai usor de o vara caniculara.
Incepem intai sa taiem ingredientele pe care le-am mentionat mai sus in functie de cantitatea de inghetata dorita si sa le adaugam intr-un blender(in afara de nuca de cocos) impreuna cu 2 lingurite de miere/fructoza
Se pune compozitia intr-un bol, adaugam nuca de cocos rasa in cantitatea dorita si amestecam bine
Apoi se portioneaza pentru a fi puse la congelator cam 2 ore.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu