Pentru ca este vara si caldura de afara nu ne imbie la mancaruri grele ,dar nici la gatitul ore in sir , am gasit o reteta usoara si rapida,de vara ,dar si prietenoasa cu cei care sunt la dieta,sau pur si simplu ceva gustos.
Ingrediente pentru 4 portii: 4 ardei kapia (marisori,pentru a putea fi umpluti);
3 legaturi de ceapa verde;
2 legaturi de marar;
o caserola de ciuperci champignon proaspete;
4 rosii ;
3 catei de usturoi;
1 piept de curcan/pui
cativa ardei iuti
curry; sare;piper; boia dulce -dupa gust
Se soteaza in tigaie (de preferat wok) ciupercile taiate feliute,fara ulei ,pana incepe sa scada apa,iar apoi se adauga mararul,pieptul de curcan /pui ( taiat cubulete ),rosiile,usturoiul si restul condimentelor,iar cand sunt aproape gata,se adauga si ceapa verde,tocata marunt. Lasam la foc mic si amestecam ,pana cand apa scade complet.
Umplem ardeii kapia cu compozitia rezultata,ii invelim in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu si ii lasam la cuptor la 180 de grade,timp 45 de minute.
Apoi ii ''dezbracam'' si ...servim :)
Gata reteta, sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu